HPV de Destek Tedaviler Nelerdir? – Central Hospital

HPV de Destek Tedaviler Nelerdir?

HPV VE OZON TEDAVİSİ NASIL YAPILIR?

Ozon oksidasyon güçü yüksek bir gazdır. Bu nedenle dezanfeksiyon amacı ile son yıllarda yaygın şekilde kullanılır. Ozon gazı tek doğal dezenfektandır. Doğal dezenfektan özelliğine sahip olması, kullanım alanlarının hızla yaygınlaşması ve güvenle kullanılmasına yol açmıştır. Ozon dezenfeksiyonu hücreyi eritme ya da yırtma işlemiyle meydana gelir.

Spor kist ve virüslere karşı oldukça etkilidir.

HPV pozitif hastalarda dezenfeksiyon amaçlı olarak lokal ozon tedavilerini kliniğimizde uygulamaktayız.

Ozon tedavisini destekleyecek bitkisel tedaviler ve immun sistemi destekleyici takviyeler eklenir.

6 ayın sonunda HPV negatife dönmektedir.

Glutatyon Serum Nedir? HPV de Kullanılır Mı?

Glutatyon 3 farklı aminoasitlerden oluşan doğadaki en güçlü antioksidanlardan birisidir. Bu özelliği ile vücuttan ağır metalleri toksik maddeleri reaktif oksijen moleküllerini atarak vücudumuzu zararlı maddelerden korur. Kansorejen maddeleri vücuttan uzaklaştırdığı gibi DNA yapımında da önemli rol oynar. Doğal olarak vücutta üretilen Glutatyon yaş ilerledikçe ya da kötü beslenme alkol ,sigara ile vücutta yapımı azalır.

Glutatyon düzeyi yüksek olan kişiler HPV gibi viral enfeksiyonları daha kolay atlatır.

HPV gibi viral enfeksiyonlara karşı oldukça etkili olan Glutatyon serum tedavisi kliniklerimizde uygulanmaktadır.